Yeni Anayasa

Başbakan Yıldırım eski bakanlarla buluştu

Başbakan Yıldırım, AK Parti hükümetlerinde görev almış eski bakanlarla referandum çalışmalarını görüştü. Toplantıya katılan isimlerden Bülent Arınç, gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı ve "Müsaade ederseniz, 17'sinden sonra inşallah" dedi.

başbakan binali yıldırım, ak parti hükümetlerinde bakanlık yapmış isimlerle genel merkez'de kahvaltıda bir araya geldi.

ak parti siyasi ve hukuki işlerden sorumlu genel başkan yardımcısı hayati yazıcı'nın parti genel merkezinde düzenlediği toplantıya eski tbmm başkanlarından cemil çiçek, bülent arınç ve mehmet ali şahin, eski başbakan yardımcılarından beşir atalay ve yalçın akdoğan, eski bakanlar abdülkadir aksu, muammer güler, efkan âlâ, sadullah ergin, vecdi gönül, taner yıldız, hüseyin çelik, nimet baş, zafer çağlayan, mustafa elitaş, kürşat tüzmen, nihat ergün, ali coşkun, fatma şahin, selma aliye kavaf, ayşenur islam, volkan bozkır, suat kılıç, atilla koç, erdoğan bayraktar, fatma güldemet sarı, idris güllüce, imdat sütlüoğlu, mustafa demir, osman pepe ve faruk nafiz özak katıldı.

toplantıda, ak parti hükümetleri döneminde görev almış bakanlarla 16 nisan'da yapılacak referandum çalışmaları görüşüldü.

"17'sinden sonra inşallah"

çıkışta gazetecilerin ısrarla soru yönelttiği isimlerden biri bülent arınç oldu. bülent arınç bir açıklama yapmak istemedi. "kampanya sürecinde sizler de sahada olacak mısınız?" sorusu üzerine arınç, "müsaade ederseniz bir şey söylemeyeyim. güzel bir toplantı oldu, faydalı konular görüşüldü" dedi. referandumla ilgili sorular devam edince bülent arınç, "müsaade ederseniz, 17'sinden sonra inşallah" ifadelerini kullanarak uzaklaştı.

gazetecilere kısa bir açıklama yapan eski meclis başkanı mehmet ali şahin ise, çok faydalı geçtiğini belirttiği toplantıda eski çalışma arkadaşlarıyla halk oylaması konusunda bilgi alışverişi yaptıklarını söyledi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;