Basketbol

Basketbolda dünya şampiyonluğu

Fransa'da düzenlenen Dünya Liselerarası Basketbol Şampiyonası'nın finalinde Finlandiya temsilcisini 81-69 yenen Doğa Koleji Erkek Basketbol Takımı şampiyon oldu.

Konular: Spor

limoges kentinde düzenlenen şampiyonanın finalinde finlandiya ekibiyle karşılaşan doğa koleji, ilk yarısını 37-26 önde geçtiği mücadelenin son periyoduna 18 sayı farkla, 60-42 üstün girdi. rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyerek skor üstünlüğünü elinde tutan doğa koleji, karşılaşmayı 81-69 kazanarak dünya şampiyonluğunu elde etti.

genç basketbolcular elde ettikleri şampiyonluğun ardından saha ortasında kenetlenerek büyük bir sevinç yaşadılar. şampiyonluğun anısına potanın filesini kesen oyuncular birbirlerine sarılarak başarılarını kutladılar.

doğa koleji, trabzon erdoğdu anadolu lisesi'nin, liselerarası dünya futbol şampiyonası'nda elde ettiği şampiyonluğun ardından, türk sporuna basketbolda büyük bir sevinç yaşattı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;