PKK

Batman'da polise saldırı: 1 şehit, 2 yaralı

Batman'da PKK'lılar sivil polis aracına ateş açtı. Araçtaki komiser şehit oldu; bir polis memuru ve yoldan geçen bir kişi yaralandı.

Konular: Türkiye

hasankeyf yolu üzerindeki dolum caddesi'nde görevli sivil polislerin bulunduğu araca saat 15.45 sıralarında pkk'lılar otomatik silahlarla ateş açtı. hareket halindeki araçta bulunan batman emniyet müdürlüğü terörle mücadele şubesi'nde görevli komiser ile polis yaralandı.

batman bölge devlet hastanesi'ne kaldırılan komiser burhan gatfar şehit oldu, polis memuru mustafa özarslan ise yaralı. yoldan geçen bir kişi de saldırı esnasından elinden yaralandı.

güvenlik güçleri, kaçan saldırganların yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlattı. şirinevler mahallesi'nde yakalanan saldırganlarla çıkan çatışmada bir pkk'lı öldürüldü, diğeri de yakalandı. iki çocuk babası 37 yaşındaki komiser burhan gaftar'ın eşi de kentte polis olarak çalışıyor.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;