Türkiye

Bayram değil trafik çilesi

Ramazan Bayramı’nı İstanbul dışında geçirmek isteyenlerin yola çıkmasıyla şehrin genelinde trafik durma noktasına geldi.

Konular: Türkiye
İstanbul'un en büyük sorunu trafik. [Fotoğraf:Hüseyin Narin - Al Jazeera]

ramazan bayramı’nı hafta sonu tatiliyle birleştirerek istanbul dışına çıkmak isteyenler, cuma sabah saatlerinden itibaren yoğun trafikle karşı karşıya kaldı.

özellikle boğaziçi köprüsü ve fatih sultan mehmet köprüsü yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. avrupa yakası'ndan anadolu yakası'na geçişi sağlayan tem otoyolu ile e-5 karayolu'nda da trafik durma noktasına geldi. 

mesai sonrası yoğunluğun küçük kazalarla birleşmesiyle araç kuyrukları  15 kilometreyi buldu. tem otoyolu'nda trafik yoğunluğu büyükçekmece girişine kadar uzandı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;