Filistin

Bebek Ali Devabişe'nin babası da öldü

Yahudi yerleşimcilerin geçen hafta Filistinlilere ait bir evi kundaklaması sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden 18 aylık bebek Ali Devabişe'nin babası Saad Devabişe de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bebek Devabişe, hayatını kaybeden babası ve annesi ile birlikte. [Fotoğraf: AFP]

batı şeria'daki yahudi yerleşimcilerin geçen hafta nablus kentinin duma beldesinde, filistinlilere ait bir evi ateşe vermesi sonucu çıkan yangında yaralanan 31 yaşındaki baba saad devabişe'nin de beer şeva (bir'us-seba) kentinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

[[Fotoğraf: AFP]]

devabişe, cenazenin defin için nablus kentinin duma beldesine getirileceğini aktardı.

batı şeria'daki yahudi yerleşimcilerin geçen hafta nablus kentinin duma beldesinde filistinlilere ait bir evi kundaklaması sonucu çıkan yangında ali devabişe isimli 18 aylık bebek hayatını kaybetmiş, anne, baba ve 4 yaşındaki diğer çocukları ağır yaralanmıştı. saldırı, filistin ve uluslararası toplumda büyük infiale yol açmıştı.

[[Fotoğraf: AFP]]

evi kundaklayan meir ettinger isimli yerleşimci, israil'de filistinlilere uygulanan yöntemle mahkemeye çıkarılmadan tutuklanarak 6 aylığına cezaevine kondu. 

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;