Transfer

Bekir İrtegün Başakşehir'de

Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'nin sözleşme uzatmadığı Bekir İrtegün'ü renklerine bağladı. Anlaşma 3+1 yıllık.

Bekir, Fenerbahçe'ye Gaziantepspor'dan gelmişti. [Fotoğraf: AA]

lacivert turunculu kulübün futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi mustafa saral, yaptığı açıklamada, fenerbahçe kulübü'nün sözleşme yenilemediği defans oyuncusu bekir irtegün ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardıklarını belirtti.

saral, sol çapraz bağlarında yırtık tespit edilen ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak moldovalı savunma oyuncusu alexandru epureanu'nun yerini deneyimli futbolcu ile doldurduklarını kaydetti.

yeni sezonda türkiye'yi uefa avrupa ligi'nde temsil edeceklerini hatırlatan mustafa saral, "geçen sezon elde ettiğimiz dördüncülüğün tesadüf olmadığını göstermemiz gerekiyor. iyi bir kadro kurmak için gece gündüz çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

başakşehir, tecrübeli futbolcu rızvan şahin'le de yollarını ayırdı.

kulüpten yapılan açıklamada, 10 yıldır lacivert-turunculu ekibin formasını giyen rızvan'ın karşılıklı anlaşmayla sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;