Türkiye Süper Ligi

'Beni kızdırmasınlar, 10 sene daha gitmem'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tribünden Ersun Yanal tezahüratları hakkında "Beni kızdırmasınlar. Yoksa 10 sene daha başkan olurum. Bakın, aday olurum. Aday olursam da seçilirim" dedi. Yıldırım "Ben varken Yanal bu kapıdan giremez" diye konuştu.

Konular: Spor, Futbol, Fenerbahçe
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım. [Fotoğraf: Fenerbahce.org]

beşiktaş'ın 5 puan gerisinde ikinci sırada yer alan fenerbahçe'de başkan aziz yıldırım basın toplantısı düzenledi.

yıldırım, toplantının büyük kısmını eski teknik direktörleri ersun yanal ve son maçta onun hakkında yapılan tezahüratlara ayırdı. "ben varken ersun yanal bu kapıdan giremez" diyen yıldırım, tepki gösteren tribünler hakkında da "beni kızdırmasınlar. yoksa 10 sene daha başkan olurum, gitmem" dedi.

ersun yanal'ı ekrana çıkardığı için lig tv'yi de eleştiren yıldırım "ekrana öyle bir şeyle yazarak bu işler olmaz. o fenerbahçe'den ayrılmadı, biz gönderdik. ersun yanal, 'fenerbahçeliyim' diyorsa trabzon'a gitmeyecekti, galatasaray'la flört etmeyecekti" diye konuştu. yıldırım, ersun yanal'ı işaret ederek "bu kulüpte sadece ahlâklı insanlar çalışabilir" değerlendirmesinde bulundu.

fenerbahçe başkanı 'aziz yıldırım'ı yıkamazsınız' diye de konuştu.

aziz yıldırım, şampiyonluk yolunda umutladının sürdüğünü ve şampiyonun son maçta belli olacağına inandıklarını kaydetti. takımın yapısı ve transferler hakkında "trabzon maçından sonra konuşacağız. anlaştıklarımız kalacak" diyen yıldırım, terranao hakkında da "kovdum, gitti" dedi.

yıldırım, taraftar gruplarına ve basına da yüklendi.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;