Türkiye Süper Ligi

'Beraberlik memnun etmedi'

Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'da, başkan yardımcısı Yakup Aslan, rakipleri karşısında aldıkları sonucun kendilerini memnun etmediğini söyledi.

Konular: Spor, Futbol
İki takım arasında oynanan iki maç da golsüz berabere bitti. [Fotoğraf: AA]

aslan, yaptığı açıklamada, afrika uluslar kupası'na giden milli oyuncular, sakatlıklar, cezalı oyuncular ve yeni transferlerin uyumu nedeniyle fenerbahçe maçında istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını belirtti.

fenerbahçe karşısına her maçta olduğu gibi kazanmak için çıktıklarını ifade eden aslan, "istanbul'a galibiyet için gitmiştik. 0-0'lık sonuç bizi memnun etmedi. baskılı bir futbol ortaya koyamadık ama 3-4 net pozisyon yakaladık. rakibimiz de kendi sahasında seyirci desteği önünde oynadı. hakan iyi günündeydi ama volkan da net kurtarışlar yaptı. maçın en iyi oyuncuları kalecilerdi" dedi.

aslan, ligin ilk yarısında fenerbahçe ile sahalarında golsüz biten karşılaşmada ise kendilerinin daha baskılı oynadığını söyleyerek, "trabzon'da oynanan maçta bizim 4-5 net pozisyonumuz vardı. ligin ilk yarısında sahamızda oynanan maçta fenerbahçe'nin yarım pozisyonu vardı. biz çıkıp da 'büyük takım gibi oynamadılar' ifadesini kullanmadık" diye konuştu.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;