Transfer

Berbatov PAOK Selanik'te

Bulgarların yıldız futbolcularından Dimitar Berbatov, kariyerini Yunanistan'da sürdürecek. 34 yaşındaki forvet PAOK Selanik'e imza attı.

Konular: Spor, Futbol
Berbatov uzun yıllar İngiltere'de oynadı. [AFP]

berbatov selanik ekibiyle 1 yıllık sözleşme imzaladı.

eski manchester united ve tottenham hotspur oyuncusu, yunanistan ligi'nin en çok kazanan futbolcusu unvanını da aldı. yunan medyasına göre yılda 2 milyon euro kazanacak.

berbatov, haziran ayında monaco tarafından serbest bırakılmıştı.

2010'da milli takımı bırakan berbatov, ülke tarihinin en golcü milli futbolcusu. kariyerinde milli forma altında 48 golü var.

daha önce cska sofya, bayer leverkusen ve fulham'da da oynayan bulgar golcü monaco forması altında 37 maçta 9 kez ağları sarstı.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;