Türkiye Süper Ligi

Beşiktaş galibiyetle noktaladı

Ligin son haftasında Gençlerbirliği’ni konuk eden Beşiktaş, karşılaşmayı 2-1 kazanarak ligi üçüncü sırada tamamladı.

Konular: Spor, Futbol, Beşiktaş
Beşiktaş geçen sezonu da üçüncü tamamlamıştı. [Fotoğraf: AA]

siyah beyazlılara üç puanı getiren goller 42’inci dakikada cenk tosun, 83’te oğuzhan özyakup’tan geldi. gençlerbirliği'nin tek sayısı 90'da çağrı bülbül'den geldi.

beşiktaş bu galibiyetle puanını 69’a yükselterek ligi üçüncü sırada tamamladı. siyah beyazlılar seneye uefa avrupa ligi’nde mücadele edecek.

profesyonel futbol disiplin kurulunun beşiktaş'a, torku konyaspor maçındaki kötü tezahürat nedeniyle verdiği tribün kapatma cezası nedeniyle güney kale arkası tribününe seyirci alınmadı.

hakem yunus yıldırım, beşiktaş-gençlerbirliği karşılaşmasıyla kariyerindeki son maçını yönetti.

türkiye faal futbol hakemleri ve gözlemcileri derneği başkanı abdurrahman arıcı, karşılaşma öncesi 45 yaşındaki yıldırım'a plaket takdim etti.

manisa bölgesi hakemi yıldırım, süper lig'de ilk kez 2003-2004 sezonunda görev almıştı.

bu sezon daha önce 8 maçta düdük çalan yıldırım, 38 sarı, 1 kırmızı kart gösterdi, 2 kez de penaltı kararı verdi.

kaynak: al jazeera  ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;