Türkiye Süper Ligi

Beşiktaş kupayı aldı

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunda mutlu sona ulaşan Beşiktaş, şampiyonluğu kutladı ve kupayı kaldırdı.

siyah-beyazlı takımın teknik heyet ve futbolcuları, istanbul boğazı'nda tekneyle şampiyonluk turu attı. vodafone arena'da yapılan şampiyon kutlamaları için bjk nevzat demir tesisleri'nden yola çıkan siyah-beyazlılar,  anadoluhisarı'nda kendileri için özel olarak hazırlanan tekneyle boğaz turuna çıktı. siyah-beyazlıları taşıyan tekneye çok sayıda taraftar, tekne ve yatlarıyla eşlik etti.

boğaz turunda büyük sevinç yaşayan teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluk şarkıları söyleyip, cep telefonlarıyla görüntü aldı. beşiktaş bayrakları dalgalandırıp, meşaleler yakan ve "şampiyon beşiktaş" tezahüratlarında bulunan siyah-beyazlı taraftarlar da renkli görüntüler oluşturdu.

teknik direktör şenol güneş ve alman futbolcu mario gomez, kendilerini takip eden teknelerdeki taraftarlara "üçlü" çektirdi.

şampiyonluk turunda güneş ve futbolcular, şampiyonluk pastası da kesti.

[Fotoğraf: AA]

dolmabahçe'de binlerce taraftarlar karşıladı

beşiktaş'ı taşıyan tekneyi dolmabahçe'de binlerce siyah-beyazlı taraftar karşıladı.

siyah-beyazlıları taşıyan teknenin kıyıya yanaşmasıyla, meşaleler yakan ve tezahüratlarda bulunan taraftarlar, vadofone arena'nın önünü karnaval alanına çevirdi.

tekneden inerek üstü açık otobüse binen siyah-beyazlılar, daha sonra taraftarların coşkusu altında stada girdi.

[Fotoğraf: AA]

biber gazlı müdahale

beşiktaş çarşı içinde toplanan siyah-beyazlı taraftarlar ise, saat 18.00'den itibaren kutlama töreninin yapılacağı vodafone arena'ya yürümeye başladı. bu sırada aşırı kalabalık nedeniyle bazı sıkıntılar yaşandı. gün boyu beşiktaş çarşı'da ve dolmabahçe'de sıkı tedbirler alan polis, şişe atıldığı gerekçesiyle bir gruba biber gazıyla müdahale etti. 

kupayı demirören verdi

şampiyonluğunu lig'in bitimine bir hafta kala ilân eden beşiktaş, vodafone arena'da görkemli bir kutlama yaptı. kutlamada futbolcular tek tek sahneye çağrılırken, statta büyük coşku yaşandı.

beşiktaş futbol takımı şampiyonluk kupasını, stattaki kutlamaların ardından türkiye futbol federasyonu başkanı yıldırım demirören'in elinden aldı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;