Transfer

Beşiktaş Sosa'da imzaya yakın

Beşiktaş, Metalist Kharkiv'in Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa'yla anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki futbolcu İstanbul'a geldi.

Konular: Spor, Futbol, Beşiktaş
Sosa, geçtiğimiz sezonu Atletico Madrid'de kiralık olarak geçirdi. [Fotoğraf: Getty Images]

orta sahasına takviye yapmak için uzun süredir girişimlerini sürdüren siyah beyazlılar, ukrayna ekibi ve sosa ile anlaşmaya vardı.

beşiktaş, deneyimli futbolcuyu sağlık kontrolünden geçirmek için istanbul'a davet etti. sosa'nın pazar akşamı istanbul'a geldi.

arjantin ekibi estudiantes'te profesyonel kariyerine başlayan sosa, 2007'de bundesliga devi bayern münih'e transfer oldu. bayern'de istediği forma şansını bulamayan sosa, 2009'da estudiantes'e kiralık olarak geri döndü. 2010-11 sezonunu napoli'de geçiren arjantinli oyuncu, 2011'de ukrayna ekibi metalisth kharkiv forması giymeye başladı.

29 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezonu atletico madrid'de kiralık olarak geçirdi. 

kaynak: al jazeera ve dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;