Futbol

Beşiktaş Wigan’a yenildi

Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere’de sürdüren Beşiktaş, Championship takımlarından Wigan’a 2-1 mağlup oldu.

Konular: Spor, Beşiktaş
Beşiktaş bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne üçüncü eleme turundan katılacak. [Fotoğraf: bjk.com.tr]

wigan kasabasındaki dw stadı'nda oynanan mücadeleyi 100 kadar türkün de aralarında bulunduğu yaklaşık 8 bin seyirci izledi.

30’uncu dakikada martyn waghorn wigan’ı öne geçirdi. 33’’te ismail köybaşı'nın attığı frikik golü ilk yarının 1-1’lik skorunu ilan etti.

52’de martyn waghron, wigan’ın kazandığı penaltı vuruşunu gole çevirdi. beşiktaş birçok pozisyondan yararlanamadığı maçı 2-1 kaybetti.

almanya'da yapılan ilk hazırlık dönemini sakatlığından dolayı sadece koşu çalışmaları ile geçiren yeni transfer cenk tosun, beşiktaş formasını ilk kez wigan maçının ikinci yarısında giydi.

siyah-beyazlı ekip, ingiltere kampındaki ikinci hazırlık maçını 19 temmuz cumartesi günü belçika'nın kv oostende, üçüncü hazırlık maçını da 24 temmuz perşembe günü almanya'nın fc mainz takımıyla oynayacak.

kaynak: dha ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;