Türkiye

Beşiktaş'ta vinç devrilmesi nedeniyle kapanan yol açıldı

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndan Boğaziçi Köprüsü'ne bağlanan yolda trafiğe kapanan yol, devrilen vinç kaldırılınca açıldı.

Konular: Türkiye
Vinç bir otomobilin arkasına devrildi, sürücü yara almadan kurtuldu. [Fotoğraf: DHA]

istanbul'un beşiktaş ilçesindeki barbaros bulvarı'ndan boğaziçi köprüsü'ne çıkan yolda bir vinç, çalışma yaptığı sırada bir otomobilin üzerine devrildi. vinç aracın arka bölümüne devrildiğinden sürücü kazayı yara almadan atlattı. yola devrilen tonlarca ağırlıktaki vinç uzun uğraşlar sonucu kaldırıldı.

bu nedenle boğaziçi köprüsü yönünde bir süre kapanan yol trafiğe açıldı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;