Türkiye

Beştepe'de güvenlik zirvesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan güvenlik toplantısı 1 saat 15 dakika sürdü.

Konular: Türkiye, PKK
Beştepe'de güvenlik toplantısı [Fotoğraf: AA]

dağlıca'da 16 askerin şehit düştüğü pkk saldırısının ardından devletin zirvesi beştepe'de güvenlik toplantısı için buluştu. yaklaşık 1 saat 15 dakika süren toplantı sonrası henüz bir açıklama yapılmadı.

saat 20.30’da başlayan toplantıya başbakan ahmet davutoğlu, genelkurmay başkanı orgeneral hulusi akar, tbmm başkanı ismet yılmaz, adalet bakanı kenan ipek, içişleri bakanı selami altınok, milli savunma bakanı vecdi gönül, jandarma genel komutanı orgeneral galip mendi, mit müsteşarı hakan fidan ve emniyet genel müdürü celalettin lekesiz ve ilgili üst düzey bürokratlar katıldı.

başbakan davutoğlu, bu toplantı öncesi orgeneral akar'la görüşmüş, ardından basın açıklaması yapmıştı. çankaya'da chp lideri kemal kılıçdaroğlu'yla da görüşen başbakan, daha sonra da cumhurbaşkanı erdoğan'la görüşmek üzere beştepe'ye gelmişti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;