2015 Genel Seçimi

Bingöl’de HDP minibüsü şoförü öldürüldü

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde HDP'ye ait seçim aracının şoförü, silahla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Şoförü öldüren saldırganların minibüse de silahla ateş açtığı belirlendi.

Konular: Türkiye
Hamdullah Öğe'nin cesedi Karlıova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. [Fotoğraf-DHA]

bingöl valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, seçimde kullanılmak üzere hdp'ye kiraladığı minibüsü ile yorgançayır köyündeki evine gitmek üzere yola çıkan 35 yaşındaki hamdullah öğe'ye, saat 20.30 sıralarında serpmekaya köyü mevkiinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıda bulunuldu.

öğe'nin cesedi, minibüsünün yaklaşık 25 metre ilerisinde bulundu ve karlıova devlet hastanesi'ne kaldırıldı. güvenlik güçleri araç ve çevresinde geniş çaplı inceleme yaptı.

açıklamada, olayın fail veya faillerinin bulunması ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için başlatılan soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü kaydedildi.

kaynak: aa ve dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;