Türkiye

Bir asker şehit oldu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde güvenlik yolu inşaatı sırasında mayın patladı.

Konular: Türkiye

türkiye-irak sınırında, şırnak'ın uludere ilçesine bağlı karaçalı üs bölgesinde, güvenlik yolu yapımı sırasında mayın patladı. çarşamba gecesi meydana gelen patlama sonucu çakırsöğüt jandarma komando tugay komutanlığı 4. taburda görevli uzman çavuş musa somay (28) şehit oldu.

helikopterle şırnak asker hastanesi'ne getirilen somay'ın cenazesi, buradaki törenin ardından memleketi hatay'a gönderildi.

olayın ardından sabah saatlerinde bölgeye şırnak'tan sikorksky helikopterlerle askerler indirilerek kapsamlı arama tarama çalışmalarına başlandı.

kürt sorununa çözüm sürecinin başlamasının ardından yaklaşık 15 aydır bölgeden çatışma ve mayın patlaması haberi gelmiyordu.  
 
kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;