Diğer Sporlar

Bir doping vakası daha

Asya Oyunları'nda kadınlar çekiç atmada yarışan Çinli Zhang Wenxiu'da doping tespit edildi. Bu, oyunlardaki altıncı doping vakası.

Konular: Spor
Asya Oyunları Güney Kore'de düzenleniyor. [Reuters]

asya olimpik konseyi (oca)'nden yapılan açıklamada altın madalyalı sporcunun oyunlardan ihrac edildiği açıklandı.

güey kore'nin inheon kentinde düzenlenen ve cumartesi sona erecek oyunlarda şu ana kadar altı sporcuda yasaklı maddeye rastlandı.

22 yaşındaki malezyalı cheau xuen, kamboçyalı soft tenis oyuncusu yi sophany, tacikistanlı futbolcu kürşad beknazarov, iraklı halterci muhammed jasim abboo al aifuri ve suriyeli karateci nour aldin al-kurdi de wenxiu gibi doping cezasıyla diskalifiye edildi.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;