Filistin

'Bir teröristle kucaklaşır mısınız?'

Filistinli iki çocuk "Bir teröristle kucaklaş" yazılı pankartla Toronto'nun en işlek caddesinde beklemeye başladı. Amaçları, 'terörle mücadele ettiğini söyleyen ama 200'den fazla çocuğu öldüren İsrail'in saldırılarına dikkat çekmekti.

kanada’nın en büyük şehri toronto'da iki filistinli kız, boyunlarında kefiye desenli filistin atkıları ve ellerinde bir pankartla şehrin en işlek caddesinde beklemeye başladı.

pankartta “bir teröristle kucaklaş” yazıyordu.

yoldan geçen insanlara da sordular ;“bir terörist ile kucaklaşmak ister misiniz?”

torontoluların çoğu ilk şaşkınlığı atlattıktan sonra yanlarına geldiler ve onlara sarılarak iyi niyetlerini belirttiler.

amaçları, israil’in 7 temmuz’dan beri gerçekleştirdiği ve gazze’de 200’den fazla çocuğun ölümüne sebep olan operasyonu, teröristlere karşı gerçekleştirdiğini iddia etmesiydi.

küçük filistinli kızlar, insanların şu basit soruyu kendi kendilerine sormasını amaçlıyorlar;

çocuklar nasıl terörist olabilir?

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;