Spor

Bisikletçiye Gazze uyarısı

İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları’nda ‘Gazze’yi kurtarın’ yazılı eldivenlerle yarışan Azizulhasni Awang’a takımından uyarı geldi.

Konular: Diğer Sporlar
Awang uyarı almasının ardından cuma günü düz beyaz eldivenlerle yarıştı. [Fotoğraf: AFP]

ingiliz milletler topluluğu oyunları federasyonu başkanı mike hooper, “sporcuya takımından kınama cezası geldi. zaten o da özür diledi. oyunlardan diskalifiye edilmesi söz konusu değil” dedi.

azizulhasni awang perşembe günü erkekler sprint yarışına üzerinde ‘gazze’yi kurtarın’ (save gazze) yazılı eldivenlerle çıkmıştı.

awang, takım yetkililerinden gelen uyarının üzerine sosyal medyada yayınladığı bir mesajla özür dilemiş, siyasi değil insani bir mesaj vermek istediğini söylemişti.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;