Futbol

Blanc'ın yerine Emery geldi

Fransa 1. Futbol Ligi'nde son 4 yılın şampiyonu Paris Saint-Germain, Laurent Blanc'dan boşalan teknik direktörlük görevine İspanyol Unai Emery'yi getirdi.

Konular: Spor, Fransa
Blanc 2013'ten beri PSG'nin başındaydı [PSG]

psg’den yapılan açıklamada, 44 yaşındaki emery ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

emery, psg’nin internet sitesinde yer alan açıklamasında, avrupa'nın en güçlü takımlarından psg'nin teknik direktörlük görevine getirilmekten büyük onur duyduğunu bildirdi.

ispanya'da almeria ve valencia'yı çalıştırdıktan sonra rus ekibi spartak moskova'nın başına geçen emery, 2013'te tekrar ülkesine dönerek sevilla'da görev yapmıştı. emery, sevilla ile uefa avrupa ligi'ni üst üste 3 kez kazanma başarısı göstermişti.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;