Türkiye

Bor'da kaza: 3 ölü

Niğde'nin Bor ilçesinde hemzemin geçitte yük treninin tekstil işçilerini taşıyan minibüse çarpması sonucu 3 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Konular: Türkiye
Tekstil işçilerini taşıyan minibüs kazadan sonra bu hale geldi. [Fotoğraf:AA]

bor organize sanayi bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasının işçilerini taşıyan feridun çölbeyi (54) yönetimindeki 51 ek 704 plakalı servis minibüsüne, iftiyan mahallesi mevkisinde hemzemin geçitten yolun karşısına geçmek isterken niğde'den adana istikametine giden yük treni çarptı.

kazada, minibüste bulunan mehmet varışlı (33), ruşen yılmaz (52) ve orhan kızıl hayatını kaybetti. minibüs sürücüsünün de aralarında bulunduğu 13 kişi yaralandı.

yaralılar, bor ve niğde devlet hastanelerinde tedavi altına alındı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;