Ekonomi

Borsa’da yine teknik arıza

Borsa İstanbul'da iki günde iki teknik arıza yaşandı. Dün işlemlerin 1 saat durmasının ardından bugün de saat 9.35'te başlayamayan Pay Piyasası sürekli müzayede işlemleri saat 9.50'de başladı.

Konular: Finans
Yabancı yatırımcının en çok rağbet ettiği hisseler sırasıyla İş Bankası, Emlak Konut, Halkbank, Akbank ve Yapı Kredi oldu. [AA]

borsa istanbul'da iki gündür teknik arıza yaşanıyor. bugün teknik bir arıza nedeniyle saat 9.35'te başlayamayan pay piyasası sürekli müzayede işlemleri teknik arızanın giderilmesinin ardından saat 9.50'de başladı

borsa istanbul'da dün işlemlerin 1 saat kadar durmasına neden olan teknik arızanın ardından, bugün açılışta da işlem yapılamadı.

borsa istanbul aş, kamuyu aydınlatma platformu'na (kap) yaptığı açıklamada "pay piyasası 1. seansı sürekli müzayede işlemleri teknik bir nedenden dolayı saat 09:50'de başlayacaktır. mevcut emirler ve gerçekleşen işlemler geçerliliğini koruyacaktır" denildi.

borsa istanbul güne yüzde 0.2 artışla 82,702 puandan başlamıştı.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;