Futbol

'Böyle yönetimler varken nasıl 3 aydan fazla çalışılır?'

Kariyerinde 25 takım çalıştıran ve Gençlerbirliği'nden 5 günde kovulan Yılmaz Vural "Bu ahlâksızlar grubu ve yönetimleriyle nasıl olur da 3 aydan fazla çalışılır?" dedi. Vural, gönderilme hikâyesini de anlattı.

Konular: Spor
Yılmaz Vural 62 yaşında [AA]

en çok teknik direktör gönderen gençlerbirliği başkanı ilhan cavcav, en fazla takım çalıştıran teknik direktör yılmaz vural'ı 5 günde gönderdi. 1 maç sonra yaşanan teknik direktör gönderilişi büyük yankı yarattı. 

kariyerinde 25 takım çalıştıran yılmaz vural bir basın toplantısı düzenledi. hem sisteme veryansın etti hem de gönderilme macerasını anlattı. 

vural "18 oyuncu beni istemiyormuş. ben ne yapmışım? çoğunun daha ismini söyleyemiyorum" dedi. 

yılmaz vural, takımdan gönderilme nedenini şu sözlerle ifade etti: 

"ilhan cavcav beni aradı ve ekibimi toplayıp eskişehirspor maçına çıkmamı istedi. eskişehir maçında iyi oynadık ama maçı 2-0 kaybetttik. ben oyundan memnun kaldım. soyunma odasında oyuncularımı tebrik ettim. hepsine iyi tatiller diledim. maçtan sonra otobüse bindim. yönetime maç başı primini lütfen artırın talebimi ilettim. ilhan ağabey'e de transfer istemimi bildirdim. benden rapor istedi. 13 oyuncudan verim alamadığımızı da paylaştım. ama bunun rapor olmadığını da bildirdim. ilhan ağabey ile telefonda konuştum. oyuncuların 18'inin de beni istemediğini bildirdi. halbuki ben geleli 1 hafta olmuştu. soyunma odasının yerini bilmiyordum. çoğunun daha ismini söyleyemiyorum"

yılmaz vural ilhan cavcav'dan bütçe istemediğini 13 oyuncudan verim alamayacağını ilettiğini de söyledi.

kariyerinde 25 takım çalıştıran yılmaz vural "bu ahlaksızlar grubu ve yönetiminde nasıl olur da 3 aydan fazla çalışılır? böyle yöneticiler varken ben nasıl daha az takım çalıştırabilirdim. biz 30 senedir bu yöneticilerle çalışıyoruz. "bazı şeylerin kurallaşmaması antrenörlüğün yerlerde sürünmesine neden oluyor." dedi.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;