Beşiktaş

Brugge'de bilet satışı yok

Beşiktaş, Club Brugge ile deplasmanda oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçında siyah beyazlı taraftarlara bilet satışı yapmayacak.

Beşiktaş, son 32 turunda Liverpool'u penaltılarla eledi. [Fotoğraf: Getty Images]

belçika'ya gitmek isteyen taraftarlar, ancak bjk travel'ın düzenlediği tur ile giderlerse brugge'deki maçı izleme şansına sahip olabilecekler.

siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, club brugge ile 12 mart perşembe günü belçika'da oynanacak ilk müsabaka için 1350 adet bilet ayrıldığı aktarılarak, "türkiye'den ve avrupa'dan çok sayıda taraftarımızın bu önemli müsabakada beşiktaşımızı desteklemek için tribünde olmayı arzuladığını görüyor ve bundan gurur duyuyoruz. ancak elimizde olmayan nedenlerden dolayı, sınırlı sayıdaki bilet ile bu talebi karşılamak mümkün olmayacaktır" dendi.

kulübe ayrılan 1350 biletin, "kurum içi ihtiyaçlar, resmi seyahat organizasyonu bjk travel, dernekler ve taraftarların yoğun talepleri düşünüldüğünde çok yetersiz kalacağının aşikar olduğu" vurgulanırken, "elimizde olmayan bu üzücü durum nedeniyle deplasmandaki club brugge maçı için bilet satışı yapılmayacağını, taraftarlarımızın ve kamuoyunun dikkatine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;