Türkiye Süper Ligi

Burak Eskişehir’de yok

19’un haftanın kapanış maçında Eskişehirspor ile karşılaşacak Galatasaray’da sakatlığı bulunan Burak Yılmaz kadroya alınmadı.

Konular: Spor, Futbol
Burak Yılmaz'ın 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. [AA]

maç pazartesi günü saat 20.00’de eskişehir’de oynanacak.

florya metin oktay tesisleri'nde yaptığı antrenmanın ardından dinlenmeye geçen sarı-kırmızılı takım akşam saatlerinde eskişehir'e gidecek.

hazırlık kampında sakatlanan burak yılmaz, rizespor maçında oyuna girmiş fakat sakatlığı nüksedince tekrar oyundan çıkmıştı.

sarı kırmızılı takımın kamp kadrosuna sakatlığı tamamen geçmeyen burak yılmaz alınmazken bel ağrıları devam eden chedjou kadroda yer aldı.

18 kişilik maç kadro şu isimlerden oluşuyor:

"fernando muslera, felipe melo, blerim dzemaili, selçuk inan, umut bulut, wesley sneijder, bruma, alex telles, goran pandev, aurelien chedjou, hakan balta, yasin öztekin, koray günter, olcan adın, yekta kurtuluş, sinan bolat, emre çolak, tarık çamdal."

kaynak: al jazeera ve dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;