ABD

Buzlu kova kazası

ABD'li Ryan Pflederer, ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan 'buzlu kova' kampanyasına destek vermek istedi. Ancak kova yerine iş makinesinin kepçesini kullanınca işler ters gitti.

Konular: ABD

abd’nin illinois eyaletinde yaşayan ryan pflederer,  als hastalığına dikkat çekmek için başlatılan buzlu kova kampanyasına değişik bir yöntemle katılmak istedi.

arkadaşına başından aşağı iş makinesinin kepçesiyle su dökmesini isteyen ryan, talihsiz bir kaza yaşadı. makinenin kepçesi ryan’ın başına sertçe çarpsa da arkadaşı suyu dökmeye devam etti.

kaynak: storyful, youtube/ryan pflederer

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;