Kültür-Sanat

Cafer Yusuf geliyor

Tunuslu caz sanatçısı Cafer Yusuf, 5 Temmuz'da İstanbul'da konser verecek. Yusuf konserde, Hüsnü Şenlendirici ile sahne alacak.

Konular: Kültür-Sanat
Tunuslu sanatçı Cafer Yusuf, aynı zamanda bir ud virtüözü.

son yılların en sevilen caz müzik sanatçılarından, udi cafer yusuf yeni projesi 'birds' requiem (kuşların ağıdı)' ile 5 temmuz'da istanbul'da bir konser verecek. farklı ülkelerden müzisyenleri bir araya getirdiği projesinde yusuf, hüsnü şenlendirici, aytaç doğan, eivind aarset, kristjan randalu, phil donkin ve ferenc nemeth'le birlikte sahne alacak.

daha önce de birkaç kez türkiye'ye gelen ve konser biletleri satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükenen cafer yusuf, müziğinde sufi gelenekleriyle arap ezgilerini buluşturuyor. senfonik konserlere de imza atan sanatçı, londra filarmoni orkestrasıyla bir avrupa turnesi gerçekleştirmişti.

konser, 5 temmuz akşamı harbiye açık hava tiyatrosu'nda  gerçekleşecek.

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;