Türkiye Süper Ligi

Çakır 15 gün içinde dönüyor

Üç hafta önce oynanan Gençlerbirliği-Karabük maçında sakatlanan Cüneyt Çakır, 15 gün içinde sahalara döneceğini söyledi. Tecrübeli hakem, operasyon geçirmişti.

Konular: Spor, Futbol
Hakem Cüneyt Çakır [Fotoğraf: AFP / Arşiv]

istanbul'da düzenlenen bir ödül töreninde basın mensuplarına açıklama yapan çakır, antrenmanlara başladığını belirtti.

hastalığı boyunca tüm türk halkının desteğini ve dualarını kendisinden eksik etmediğini ifade eden çakır, "bana çok büyük moral oldu. her şey yolunda antrenmanlara yavaş yavaş başladım. 15 günlük kondisyon kaybım oldu, onu tamamlayıp sahalara tekrar döneceğim" diye konuştu.

cüneyt çakır, hastalığı sırasında kendisine destek verenlere de teşekkür etti.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;