Euro 2016

Çakır bu kez kısa kesti

Son dönemin en gözde hakemlerinden Cüneyt Çakır, Fransa'dan erken dönüyor. Çakır ve ekibi bu kez ikinci turun ötesine gidemedi.

Konular: Spor, Futbol

çakır ve ekibi euro 2016'da üç maça çıktı. gruplarda portekiz - izlanda ve belçika - irlanda cumhuriyeti maçlarını yöneten, 2. tur’da ise ispanya ile italya arasındaki maçta düdük çalan cüneyt çakır'ın euro 2016'daki görevi tamamlandı.

turnuvadan önce yarı final ya da final yönetmesi beklenen çakır, italya-ispanya maçındaki kararlarıyla özellikle italyanlardan sert eleştiriler almıştı.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;