Türkiye

Can Dündar'a silahlı saldırıya tahliye

Gazeteci Can Dündar'a İstanbul Adalet Sarayı önünde silahlı saldırı gerçekleştiren Murat Şahin tahliye edildi.

Konular: Türkiye

gazeteci can dündar'a istanbul adalet sarayı önünde silahlı saldırı düzenleyen murat şahin tahliye edildi. dündar'a 6 mayıs'ta istanbul adliyesi önünde silahla ateş açan murat şahin gözaltına alınmış, olayda ntv muhabiri yağız şenkal hafif yaralanmıştı.

istanbul cumhuriyet başsavcılığı terör ve örgütlü suçlar bürosu savcılarından abdullah yurtsever murat şahin "öldürmeye teşebbüs" ve "6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından tutuklanması talebiyle nöbetçi istanbul 1. sulh ceza hakimliğine sevk edilmiş ve tutuklanmıştı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;