Şampiyonlar Ligi

Çarşı'nın pankartına izin yok

Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı’nın Arsenal maçında açmak istediği pankart, A harfi anarşizmin simgesini andırdığı için UEFA’ya takıldı.

Konular: Spor, Futbol, Beşiktaş
Beşiktaş, Arsenal'i eleyebilirse Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacak. [Fotoğraf: AA]

beşiktaş'ın taraftar grubu çarşı'nın şampiyonlar ligi play-off turu ilk maçı olan arsenal karşılaşması için hazırladığı pankarta uefa yetkililerinden izin çıkmadı.

uefa yetkililerinin pankarta izin vermeme nedeni, pankarta yer alan "a" harfinin anarşizmin simgesi şeklinde yazılması.

dev pankartta “zafer bizim olacak” anlamına gelen italyanca "la vittoria sara nostra" ifadesi yer alıyordu.

beşiktaş'ın 2009 yılında manchester united ile yapacağı karşılaşma öncesinde de uefa aynı gerekçeyle pankartları toplatmıştı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;