Türkiye

Çatıdan düşen keçi çocuğu öldürdü

Diyarbakır'da kesilmek için alınan keçi, altı katlı binanın çatısından atlayarak evin önünde oynayan 13 yaşındaki Heval Yıldırım'ın üzerine düştü. Heval hayatını kaybetti.

Konular: Türkiye

olay, diyarbakır'ın merkez yenişehir ilçesi ferit köşk mahallesi 387 sokak'ta 3 ekim cuma akşamı meydana geldi. sokak üzerindeki altı katlı binada oturan bir kişi kurban bayramı için aldığı keçiyi binanın çatı katına bıraktı.

ancak yaklaşık bir metre yüksekliğinde korkulukların da bulunduğu çatıdan atlayan keçi, o sırada binanın önünde arkadaşlarıyla oyun oynayan yedinci sınıf öğrencisi heval yıldırım'ın üzerine düştü.

ağır yaralanan yıldırım çevrede bulunanlar tarafından dicle üniversitesi tıp fakültesi hastanesi'ne götürüldü. yıldırım burada yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. 

13 yaşındaki heval, yıldırım ailesinin yedi çocuğundan biriydi. 

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;