Futbol

Chapecoense yeniden kuruluyor

Uçak kazasında takımın büyük bölümü ölen Chapecoense’de yeni sezon için 20 yeni futbolcuyla sözleşme imzalanacak.

Konular: Spor, Brezilya
Chapecoense Real, 1 Aralık’ta Kolombiya’nın Atletico Nacional takımıyla Copa Sudamericana finalinin ilk ayağını oynayacaktı. [Fotoğraf: AFP]

kazadan kurtulan neto, alan ruschel ve kaleci jackson follmann yeniden takımın parçası olacak.

futbol direktörü rui costa “bu sezon hiç kimse bu üç futbolcunun formasını giyemeyecek. onların geri gelip formalarını tekrar almasını bekleyeceğiz. ayağını kaybeden kaleci follmann maalesef bunu yapamayacak fakat hep bizimle olacak” dedi.

costa’nın verdiği bilgilere göre 18-20 futbolcuyla yeni sözleşme imzalanacak. brezilya’da yeni sezon 26 ocak’ta başlayacak, ilk maç ise joinville ile.

takım çalışmalara cuma günü başlayacak. yeni transferlerle birlikte genç oyuncular da antrenmanda olacak.

costa “ilk olarak 90 oyuncuya baktık. sonra listeyi 50 futbolcuya düşürdük. son olarak listede 38 kişi var. şimdilik hazır bir grubumuz var. ama transferlerle yeniden eski günlere döneceğiz” ifadesini kullandı.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;