Çin

Çin bankasında performans dayağı

Çin'de bir bankanın eğitmeni, performanslarının düşük olduğu gerekçesiyle 8 personelini diğer çalışanların önünde sopayla döverek cezalandırdı. Bu anların kaydedilmesi ve yayınlanması üzerine banka, eğitmeni görevden aldığını açıkladı.

Konular: Çin, Asya - Pasifik

çin'de bir bankanın eğitmeni, performanslarının düşük olduğu gerekçesiyle 8 personelini diğer çalışanların önünde sopayla döverek cezalandırdı. 18 haziran'da gerçekleşen olayın görüntüsünün izleyicilerden biri tarafından kaydedilmesi ve çin merkezli people’s daily gazetesinin internet sitesinde bugün yayınlanmasının ardından eğitmen özür dilese de görevden alınmaktan kurtulamadı.

olay çin’in kuzeyindeki changzhi bölgesindeki tarım ticaret bankası’nda gerçekleşti. bu kişinin bir grup çalışanın da benzer sebeplerle saçlarını traş ettiği ortaya çıktı.

banka, şiddet gören çalışanlara tazminat ödeyeceğini duyurdu.

kaynak: people’s daily

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;