Türkiye

Cinayet zanlısı tutuklandı

Mersin’de bir ay önce öldürülen 29 yaşındaki Pınar Güreş’in katil zanlısı erkek arkadaşı İstanbul’da yakalandı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konular: Türkiye
Güreş'in erkek arkadaşı olduğu öne sürülen katil zanlısı İstanbul'da yakalandı. [Fotoğraf: AA]

anamur ilçesinde bir ay önce evinde ölü bulunan 29 yaşındaki pınar güreş'in cinayet zanlısı istanbul'da gözaltına alındı. şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

16 ocak'ta iskele mahallesi’ndeki evinde ölü bulunan pınar güreş’in başına şişeyle vurulduğu ve boynunun da kırık şişe parçalarıyla kesildiği belirlenmişti. cinayetle ilgili soruşturma başlatan mersin polisi, 'asya' adıyla dansözlük yapan pınar güreş'in çalıştığı müzikhollerde araştırma yaptı.

cinayetin güreş'in hem erkek arkadaşı hem de menajeri olduğu öğrenilen hakan a. tarafından işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde soruşturmayı genişleten polis, zanlının olay günü otobüsle istanbul’a gittiğini belirledi.

istanbul polisi ile irtibata geçen ekipler, hakan a.'nın kaldığı yeri tespit etti. anamur ve istanbul polisinin pazar günü gerçekleştirdiği ortak operasyonda yakalanarak gözaltına alınan katil zanlısı anamur'a getirildi. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen hakan a., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

kaynak: aa, dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;