Çin

Çin'de büyük patlama

Çin'in kuzeyindeki Tianjin şehrinde sanayi bölgesinde büyük bir patlama oldu. Amatör kameralar tarafından da kaydedilen patlama sonucu 44 kişi öldü, en az 400 kişi yaralandı.

Konular: Çin

çin’in kuzeyinde, başkent pekin yakınlarındaki tianjin’in sanayi bölgesinde büyük bir patlama oldu. resmi xinhua haber ajansı patlamada 44 kişinin öldüğünü, yaklaşık 400 kişinin de yaralandığını duyurdu.

çin devlet televizyonunun haberine göre yerel saatle 23:30 (tsi 19:30) sıralarında patlayıcı maddelerin bulunduğu bir alanda meydana gelen patlama nedeniyle hastanelere başvuranların sayısı ise artıyor. resmi haber ajansı şinhua, patlamanın meydana geldiği yerin sakinlerine dayandırdığı haberde, çevredeki binaların camlarının patladığını yazdı.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;