Premier League

City’de Agüero sakatlandı

Manchester City’nin Everton’ı 1-0 yendiği karşılaşmada, City’nin yıldızı Sergio Agüero dizinden sakatlandı.

Konular: Spor, Futbol
Agüero, bu sezon Manchester City'yi taşıyan isimdi. [Fotoğraf: Reuters]

golcü oyuncu uzun süre sahalardan uzak kalacak. karşılaşmanın henüz başında sakatlanan agüero’nun diz bağlarında problem olduğu açıklandı. arjantinli yıldız, sahayı gözyaşları içinde terketti.

premier league’de 14 golle zirvede yer alan agüero, city’nin hafta içinde roma ile oynayacağı şampiyonlar ligi maçında takımıyla beraber olamayacak.

city’nin teknik direktörü manuel pellegrini, “haberler iyi değil. dizindeki bağlarda problem var. roma’da bizle olamayacak. doktorlar görüştükten sonra daha sakin gözüküyordu. fakat durumunun nasıl olduğu konusunda emin değiliz” dedi.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;