PKK

Cizre'de 3 şehit

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonda bir asker ile iki polis memuru şehit oldu. Genelkurmay, saldırı sonrası çıkan çatışmada 3 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı.

[Fotoğraf:AA-Arşiv]

cizre'de pkk'lılar tarafından kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, yollara tuzaklanan el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan operasyon sürüyor. cudi mahallesi reyhan sokak'ta pkk'lılarca düzenlenen saldırıda bir asker ile bir polis memuru ağır yaralandı. cizre devlet hastanesine kaldırılan yaralı polis ve asker, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

anadolu ajansı, akşam saatlerinde yine cudi mahallesi'ndeki başka bir saldırıda ağır yaralanan bir polisin daha hastanede şehit olduğunu duyurdu. 

 genelkurmay başkanlığı, iki güvenlik görevlisinin şehit olduğu saldırının ardından çıkan çatışmada 3 pkk'lının öldürüldüğünü açıkladı.  

kaynak: aa

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;