Kültür-Sanat

Çocuklara film hediyesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen sinema şenliğinde 62 ilde ücretsiz film gösterimleri yapılacak.

Konular: Kültür-Sanat
'Karlar Ülkesi' filmi ücretsiz olarak gösterilecek.

bu yıl yedinci kez düzenlenecek olan ülker çocuk sinema şenliği kapsamında oscar ödüllü ‘karlar ülkesi / frozen’ filmi gösterilecek.

şenlik, disney’in animasyon ve çocuk filmlerinden bir seçki ile başlayacak ve ardından ‘karlar ülkesi’ filmiyle devam edecek.

tüm çocukları sinemayla tanıştırmayı hedefleyen şenlikte, 62 ilde sinema salonlarında gösterilecek filmlerin öncesinde ve sonrasında çocuklar için aktiviteler de yer alacak.

ülker çocuk sinema şenliği bu güne dek 750 bin çocuğu sinema ile buluşturdu.

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;