Çözüm süreci

'Çözüm süreci'ne suç duyurusu

MHP, Kürt sorununa çözüm sürecini başlatan isimler hakkında suç duyurusunda bulunacak.

milliyetçi hareket partisi (mhp) kürt sorununa çözüm sürecini başlatan isimler hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

partinin basın biriminden yapılan açıklamada, “milliyetçi hareket partisi, çözüm sürecini başlatarak ülkemizi yangın yerine çeviren sorumlular hakkında ankara cumhuriyet başsavcılığı'na 10 eylül 2015 – perşembe günü (bugün) saat 14.00’te suç duyurusunda bulunacaktır” ifadesi kullanıldı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;