Spor

Curling Şampiyonası Türkiye'den alındı

Erzurum'da yapılması planlanan 2016 Dünya Gençler Curling Şampiyonası, (WCF) Dünya Curling Federasyonu'nu tarafından 'terör' gerekçesiyle Türkiye'den alındı.

[Fotoğraf: WCF resmi web sitesi]

türkiye milli olimpiyat komitesi daha önce yapmış olduğu açıklamada dünya curling federasyonu (wcf), dünya gençler curling şampiyonasının 2016 yılı mart ayında erzurum'da yapılacağını duyurmuştu.

bu açıklamanın ardından erzurum'da başlayan hazırlıklar ile ilgili son aşamaya gelinmiş ve tüm tesisler hazır hale getirilmişti.

ancak doğan haber ajansı'nın haberine göre dünya curling federasyonu (wcf), türk yetkililere gönderdiği yazıda şampiyonanın türkiye'den "terör" nedeniyle alındığını bildirdi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;