PKK

Dağlıca ve Bitlis'te 2 şehit

Hakkâri'deki Dağlıca üs bölgesine PKK'lılar saldırdı. Bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Bitlis kırsalındaki operasyonlarda ise, PKK'lıların tuzakladığı el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Bir asker şehit düşerken biri ağır iki asker de yaralandı.

Konular: Türkiye, PKK
[Fotoğraf: AA / Arşiv]

hakkâri'nin yüksekova ilçesine bağlı dağlıca üs bölgesine pazar akşam saatlerinde pkk'lılar saldırdı. saldırıda bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı. yaralı asker hakkâri asker hastanesi'nde tedavi altına alındı.

genelkurmay başkanlığı ise bitlis kırsalındaki operasyonlar sırasında bir askerin şehit düştüğünü, iki askerin de yaralandığını açıkladı.

"27 haziran 2016 pazartesi günü bitlis ili kırsalında yürütülmekte olan operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. yaralı silah arkadaşlarımız derhâl hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır."

kaynak: aa, genelkurmay başkanlığı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;