Dağlık Karabağ

Dağlık Karabağ'da çatışma

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan işgalindeki Dağlık Karabağ bölgesindeki sınır hattında çıkan çatışmalarda 6 Ermeni asker ile bir Azeri askerin öldüğünü bildirdi.

Konular: Kafkasya

azerbaycan savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, cephe hattının hocavend bölgesinde ermenistan ordusu ateşkes ihlali yaptı. karşı tarafın açtığı ateş sonucu azerbaycan ordusundan eşgin allahverdiyev isimli asker hayatını kaybetti.

açıklamada, qazah bölgesindeki cephe hattında da ermeni askerlerle çatışma çıktığı ve çatışma sonrasında altı ermeni askerin öldüğü bildirildi.azerbaycanlı yetkilileri öldürülen ermeni askerleirn mayınlı bölgeden azerbaycan mevzilerine sızmaya çalıştığını belirtti. 

bakanlığın açıklamasında, azerbaycan ordusunun cephe hattını tam kontrol altında tuttuğu ve olası saldırılarını püskürtmeye hazır olduğu vurgulandı.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;