Haber

'Damadın arkadaşından bir iPhone'

Nevşehir'de cep telefonu satan "iPhone Osman" lakaplı esnafın düğününde töreninde, davetliler çifte altın yerine akıllı telefon taktı.

gülşehir ilçesi tuzköy mahallesi'ndeki düğünde, ilçede telefon satışı ve tamiri yapan "iphone osman" lakaplı osman güneş, günnur güneş ile evlendi.

düğüne katılan davetliler, takı töreninde damat ve geline çeşitli modellerde piyasa değeri yaklaşık 15 bin lirayı bulan 10 akıllı telefon taktı.

arkadaşlarının takısı karşısında şaşıran gelin günnur güneş, "herkese teşekkür ediyoruz. eşimin lakabına uygun bir takı töreni oldu." dedi

osman güneş de şaşırdığını anlattı, "beni iphone osman diye tanıyorlar, o nedenle böyle yaptılar diye düşünüyorum. davetlilerin bazıları uzak yerlerden geldi. bizi mutlu ettiler, her şey güzel oldu." diye konuştu.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;