Suriye'de iç savaş

Davutoğlu operasyonu Karargâh'ta takip etti

Başbakan Davutoğlu, Şah Fırat operasyonu sırasında Genelkurmay Karargâhı'ndaydı. Operasyonla ilgili ayrıntıları buradan takip edip bilgi aldı.

türk silahlı kuvvetleri'nin (tsk) operasyonuyla türkiye'nin suriye sınırları içerisindeki toprağı süleyman şah saygı karakolu'ndaki tüm askerlerin ve emanetlerin türkiye'ye getirilmesini başbakan ahmet davutoğlu da an be an takip etti. davutoğlu'nun, genelkurmay karargâhı'nda operasyonu izlediği anların görüntülerini başbakanlık paylaştı. görüntülerde davutoğlu, genelkurmay başkanı orgeneral necdet özel ve milli savunma bakanı ismet yılmaz ile birlikte. davutoğlu, hem özel hem de askeri yetkililerden bilgi alıyor.

kaynak: başbakanlık

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;