Avrupa

Davutoğlu Paris'e gidiyor

Başbakan Pazar günü, Charlie Hebdo saldırısına tepki olarak Paris'te düzenlenecek "Cumhuriyet Yürüyüşü"ne katılacak. Davet Fransa hükümetinden geldi.

[Fotoğraf: AA / Arşiv]

başbakan ahmet davutoğlu, fransız hükümetinin davetiyle pazar günü başkent paris'e gidecek. davutoğlu, çarşamba günü paris'te mizah dergisi charlie hebdo'ya yapılan ve 12 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından düzenlenecek yürüyüşe katılacak.

davutoğlu'nun pazar günü ak parti'nin antalya ve isparta il kongrelerine katılması da iptal edildi.

başbakan, paris'ten sonra planlanan almanya-berlin ziyaretini gerçekleştirecek. almanya'dan sonra da yatırımcılarla buluşmak üzere ingiltere'ye ve oradan da altı yıl aradan sonra davos zirvesi'ne gidecek. davutoğlu'nun ay sonuna doğru da brüksel'de temaslarda bulunması planlanıyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;