Kültür-Sanat

Demirkubuz'dan 'Bulantı' geliyor

Türk sinemasının başarılı yönetmenlerinden Zeki Demirkubuz'un 10. filmi 'Bulantı' 2 Ekim'de gösterime giriyor.

Konular: Kültür-Sanat

'masumiyet', 'kader', 'kıskanmak' ve 'yeraltı' gibi türk sinemasının son 20 yılına damga vuran filmlerin yönetmenliğini üstlenen zeki demirkubuz'un yeni filmi 'bulantı' için geri sayım başladı. demirkubuz'un 10. filmi özelliği taşıyan 'bulantı' 2 ekim'de gösterime girerek izleyiciyle buluşacak.

çekimleri 2014 yılı mart ve nisan aylarında gerçekleştirilen filmde hassanisoughi, öykü karayel, çağlar çorumlu, cemre ebuzziya, ercan kesal ve nurhayat demirkubuz rol alıyor. görüntü yönetmenliğini türksoy gölebey'in üstlendiği 'bulantı', yönetmenin önceki filmlerinden biri olan 'bekleme odası'ndaki karakterin sürecine odaklanıyor. sevgilisiyle birlikte olduğu gece karısı ve küçük kızını trafik kazasında kaybeden ahmet, 'akıl-fikir' işleri yapan, tanınmış bir karakter. bu trajik olayın ardından hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam eden ahmet'in başına bir süre sonra ilginç olaylar gelmeye başlar. kadınlarla arası bozulur ve kendisinden beklenmeyecek zafiyetler göstermeye başlar.

kaynak: al jazeera

 

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;