Türkiye

Demiryolu işçilerine silahlı saldırı

PKK'lı bir grup Bingöl'ün Süveran köyündeki demiryolu inşaatında çalışan işçilere uzun namlulu silahlarla ateş açtı, bir işçi yaralandı.

Konular: PKK
Olay, Genç ilçesi Süveran köyünde yapımı devam eden demiryolu inşaatında akşam saat 19.20 sıralarında gerçekleşti. [Fotoğraf: DHA]

bingöl'de demiryolu inşaatında çalışan işçilere pkk'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. saldırıda bir işçi yaralandı.

genç ilçesi süveran köyünde yapımı devam eden demiryolu inşaatında çalışan işçilere yönelik akşam 19.20 sıralarında pkk'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

saldırı sonucu yaralanan işçi, bingöl devlet hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. 

saldırının ardından kaçan pkk'lıların yakalanması amacıyla bölgede operasyon başlatıldı.

kaynak: doğan haber ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;