Hava Durumu

Deniz seferlerinde aksama

Olumsuz hava koşulları nedeniyle gün içinde İstanbul'da bazı deniz otobüsü seferleri yapılamayacak, İstanbul-Bursa arasındaki seferlerde de aksamalar var.

Konular: Türkiye
Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı İDO seferleri iptal edildi. [Fotoğraf: DHA]

istanbul deniz otobüsleri'nin (ido) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

ido'dan yapılan açıklamaya göre; 12.10 kadıköy-yenikapı-bursa deniz otobüsü, 12.30 yenikapı-bandırma hızlı feribot, 12.30 bandırma-yenikapı-bostancı deniz otobüsü, 12.45 bursa-yenikapı-kadıköy deniz otobüsü seferi yapılamayacak.

şiddetli akıntı nedeniyle bostancı-kadıköy-yenikapı-bakırköy hattında geçici bir süre kadıköy uğramaları olmayacak.

istanbul-bursa hattında aksama

bursa deniz otobüsleri'nin (budo) yeni yılın ilk günündeki bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

bursa ulaşım toplu taşım işletmeciliği'nden yapılan açıklamaya göre, saat 09.00'daki bursa (mudanya)-istanbul (kabataş) ve 09.30'daki armutlu-istanbul (kabataş) seferleri gerçekleştirilemedi.

budo'nun 12.00 ve 15.00 saatlerindeki bursa (mudanya) - istanbul (kabataş), 10.45, 12.30 ve 15.30'daki istanbul (kabataş) - bursa (mudanya), yine 15.30'daki istanbul (kabataş) - armutlu (ihlas) ile 17.00'de yapılması planlanan armutlu (ihlas) - bursa (mudanya) seferleri de programdan kaldırıldı.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;